Welkom bij…

Villa Willemina

Er was eens een kinderboek met de naam…Villa Willemina. Het meisje Willemina verhuist met haar ouders naar een groot oud huis op een afgelegen rotseiland, waar de oude bewoners van het huis vol met verhalen zitten. Ze beleeft er allerlei avonturen, oud en jong trekken samen op. En dat is nu precies waarmee de samenwerking van De Zorgcirkel en Monter Kinderopvang is begonnen: de gezamenlijke droom om jong en oud te verbinden.

Flexibel en afgestemd op uw dienstrooster

Villa Willemina is geopend van maandag t/m vrijdag van 06.30 – 19.00 uur en biedt kinderen opvang in huiselijke sfeer vanaf baby tot en met het einde van het basisonderwijs. Bij voldoende belangstelling, komt daar mogelijk in de toekomst ook nachtopvang bij.

Lunch en warme maaltijd

Van 11.30 – 12.30 uur is het lunchtijd voor de kinderen en tussen 18.00-18.30 uur krijgen zij een gezonde (warme) maaltijd. We gaan met zijn allen aan tafel, eten samen en nemen de belevenissen van de dag door. Een belangrijk rustmoment in het dagritme van het kind.

Breng- en haaltijden

Er zijn tijdsblokken voor het brengen en halen van de kinderen, bedoeld om de rust op de groepen voor de kinderen en medewerkers zoveel mogelijk te bewaren. De inloopmomenten overdag zijn als volgt, 06.30 – 09.30 uur daarna tussen 12.30-14.30 uur. Einde van de dag tussen 16.00-18.00 uur en het laatste ophaalmoment start vanaf 18.30 tot uiterlijk 19.00 uur.

Vaste opvang

Wij willen onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw rooster en wensen. U kunt vaste opvang afnemen of flexibele opvang. Bij vaste opvang heeft u een totaalpakket en neemt u wekelijks dezelfde opvang af. Heeft u een keer geen opvang nodig door bijvoorbeeld vakantie? Bij vaste opvang bieden wij een extra service aan in de vorm van ruiluren. Hierop zijn de voorwaarden van het ruilbeleid van toepassing.

Heeft u wisselende diensten?

Bij wisselende diensten is flexibele opvang een praktische oplossing voor u. U vraagt (maandelijks) alleen de opvang aan die u daadwerkelijk nodig heeft. Bij flexibele opvang betaalt u (maandelijks) achteraf, per afgenomen tijdsblok. Flexibele opvang kunt u uiterlijk tot 14 dagen van tevoren reserveren en is op basis van beschikbaarheid.

Heeft u toch onverwachts binnen 14 dagen opvang nodig? Vraag dan een extra dag aan op de groep van uw kind bij de pedagogisch medewerkers op de opvanglocatie. Zij kunnen zien of er een plekje vrij is op de gewenste datum. Bij flexibele opvang is de ruiluren-service niet van toepassing.

Kosten

Wat u netto betaalt per uur is afhankelijk van hoeveel kinderopvangtoeslag u ontvangt. Van onze bruto uurtarieven, gaat de kinderopvangtoeslag dus nog af. Laat ons eens een vrijblijvende berekening voor u maken, zodat u weet wat het u netto per uur kost.

Groepen

  • twee babygroepen, voor kinderen van 0 – 2 jaar
  • een baby-dreumesgroep, voor kinderen van 0 – 3 jaar
  • een peutergroep, voor kinderen van 1,8 – 4 jaar
  • een verticale groep, voor kinderen van 1 – 4 jaar
  • een groep voor voor- en naschoolse opvang, voor kinderen van 4 – 13 jaar

Aanmelden bij Villa Willemina


Aanmelden doet u het gemakkelijkst via het inschrijfportaal. Een van de medewerkers van Planning & Plaatsing neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe ziet het eruit? Bekijk hier de sfeerbeelden.

Werken in de zorg of kinderopvang?

GGD rapportage

Contactgegevens

Kinderopvang Villa Willemina
Jaap van Praaghuis De Zorgcirkel
Rietgorsplein 1
1444 TA  Purmerend
Tel.: 0299 – 231 055