IKC Haven48 logo
  • BSO in IKC Haven48
  • ook voorschoolse opvang (met ontbijt)
  • flexibele opvang mogelijk
  • huiselijk en kleinschalig
  • actieve kinderparticipatie
  • ook een uitdagende 8+ groep
bso ikc Haven48 in Den Helder

Adres

Californiëstraat 48
1781 GN Den Helder
Telefoon: 06 – 27 26 77 75
E-mail: info@montergroep.nl
Zie ook: www.ikchaven48.nl

Openingstijden

VSO – maandag t/m woensdag – 07.30 uur
VSO – donderdag en vrijdag – 06.30 uur
BSO – maandag t/m vrijdag van einde schooltijd tot 18.00 uur

Eigen unit met uitdagend spelmateriaal
Buitenschoolse opvang Haven48 is gevestigd is onderdeel van IKC Haven48 in Den Helder. BSO Haven48 biedt voor- en naschoolse opvang aan kinderen die naar de basisschool gaan. De opvang is georganiseerd in twee groepen, waarvan één een 8+ groep is. De 8+ groep heeft een eigen unit op het schoolplein met uitdagend spelmateriaal. Ze kunnen er leren coderen en programmeren en zo hun eigen games creëren. Daarnaast kunnen ze knutselen in de atelierhoek en wordt er veel sport- en spel aangeboden op het schoolplein.

8- groep
Ons lokaal bevindt zich in de school waardoor de kinderen makkelijk vanuit de klas naar de BSO toe kunnen wandelen. De kinderen helpen om de beurt met het verzorgen van de fruit-maaltijd en zijn dan de hulp van de dag. Daarnaast spelen de kinderen graag in de verschillende hoeken die het lokaal te bieden heeft; zoals de huishoek, bouwhoek, leeshoek en knutseltafel. Op ons achterplein, en gloednieuwe voorplein, kunnen de kinderen schommelen, klimmen, voetballen of met de fietsen uit de schuur spelen.

Werken met thema’s
Verder werken we aan verschillende thema’s die aansluiten op de thema’s waar de school aan werkt. De school maakt gebruik van Jeelo. Meer informatie over Jeelo is te lezen op de website van Haven48.

Samenwerking
Onze BSO ligt middenin het centrum van Den Helder dus maken we veel gebruik van omliggende voorzieningen waaronder de bibliotheek School 7. Tijdens de opbouw van evenementen op Willemsoord nemen vaak een kijkje of we gaan uitwaaien op de dijk. Kinderparticipatie staat centraal. In samenwerking en samenspraak met de kinderen stellen we een uitdagend activiteitenaanbod op.

Voorschoolse opvang
De voorschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40-weken contract. Tijdens de voorschoolse opvang eten de kinderen een ontbijt waarna ze kunnen spelen; bijvoorbeeld een boekje lezen of een spelletje spelen. Zo beginnen ze ontspannen aan de dag.

Naschoolse opvang
Naschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40- of 52-wekencontract. Daarnaast is er vakantieopvang en flexibele opvang mogelijk.

Schoolvakanties
In de schoolvakanties worden onze BSO locaties vaak samengevoegd. Meer informatie over de opvang tijdens de schoolvakanties kunt u krijgen bij de pedagogisch medewerkers van uw locatie.
Vakantieopvang voor kinderen van deze locatie is op BSO de Schatkist.

Bekijk het GGD rapport van BSO IKC Haven48

Buitenschoolse opvang Haven48

Californiëstraat 48
1781 GN Den Helder
Telefoon: 06 – 27 26 77 75
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van de BSO’s van Monter Kinderopvang is bereikbaar via contactpersoonoc@montergroep.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kan komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de hal.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur