Disclaimer

Monter Kinderopvang is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen ons best de website zo actueel en correct mogelijk te houden. Ondanks ons streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd incorrect en/of incompleet is. Leest u iets dat niet klopt of verouderd is? Laat het ons weten via info@montergroep.nl, dan kunnen we het aanpassen. Ook als een onderdeel van de website niet goed functioneert, stellen wij uw reactie op prijs.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Monter Kinderopvang aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Monter Kinderopvang. Op deze website verwijst Monter Kinderopvang naar externe websites in de vorm van links. Deze verwijzingen zijn voor uw gemak aangebracht op deze website. Monter Kinderopvang is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor (de inhoud van) deze websites.

Auteursrechten

Alle informatie die via deze site toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt voor teksten, foto’s, beeldmerken en logo’s. Verspreiden of kopiëren ervan is niet toegestaan zonder bronvermelding.

Privacy

Monter Kinderopvang respecteert uw recht op privacy. Uw persoonlijke gegevens worden altijd met de grootste zorg behandeld. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen we vertrouwelijk. Uw persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten werken – bijvoorbeeld om uw voorkeuren te onthouden – en om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. Voor statistische doeleinden worden verschafte gegevens van het bezoek aan deze website bijgehouden via Google Analytics. Daarbij zullen echter nooit individuele gegevens worden gehanteerd of vrijgegeven.

Ontwerp en realisatie

Monter Kinderopvang heeft deze website gerealiseerd in samenwerking met In Beeld.