Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis
  • landelijke ligging
  • weids uitzicht
  • babytuin
  • babygroep (0 – 1,5 jaar)
  • dreumesgroep (1,5 – 2,5 jaar)
  • peutergroep (2,5 – 4 jaar)
Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis

Adres

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
E-mail: info@montergroep.nl

Openingstijden

​Reguliere openingstijden van 07.30 tot 18.00 uur

Ook kunt u op deze locatie kiezen voor verlengde opvang vanaf 06.30 uur en tot 18.30 uur.

Informatie hierover kunt u opvragen bij Planning en Plaatsing (0223-614202, plaatsing@skdh.nl

Landelijke, groene omgeving

Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis is een kinderdagverblijf waar het buiten leven centraal staat. Het kinderdagverblijf ligt in een landelijke omgeving met veel groen en volop buitenspeelruimte. Voor de ontwikkeling in een natuurlijke omgeving, valt er veel te ontdekken en te leren in onze groene ruime en natuurlijke ontdektuin. Zo hebben wij ook een moestuin waar wij groente en fruit kweken en samen in gewerkt wordt met de kinderen. Sommige kinderen slapen buiten, heerlijk in de gezonde buitenlucht.

De kinderen gaan in overall mee naar buiten en helpen mee waar zij willen. De kinderen kunnen vrij buitenspelen in de grote omheinde tuin. Er wordt uitgekeken op het platteland waarin we naar de trekkers kunnen kijken die hard aan het werk zijn. Ook met de kleinsten besteden we aandacht aan buitenspelen en de groene omgeving door de aparte babytuin waar wij over beschikken. Op deze wijze ontdekken de kinderen ‘spelenderwijs’ zichzelf en de wereld om zich heen.

Op het kinderdagverblijf bieden wij opvang in een babygroep (0-1,5 jaar), een dreumesgroep (1,5-2,5 jaar) en een peutergroep (2,5 -4 jaar). Ons kinderdagverblijf biedt een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ieder kind is anders en heeft een eigen tempo en unieke manier van ontwikkelen daarom hebben wij gekozen voor aparte leeftijdsgroepen. De pedagogisch medewerkers kunnen zo elk kind specifieke aandacht geven en natuurlijk liefdevol verzorgen.

De groepsruimtes binnen worden ingericht met hoeken die passen bij de belevingswereld en inbreng van de kinderen. Zo sluiten we zo goed mogelijk aan bij wat er op dat moment speelt bij de kinderen in de groep. We gebruiken elementen uit de werkwijze van Emmi Pikler: zelf ontdekken en ontwikkelen.

Dans en bewegen in de kinderopvang
Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis in Winkel is een van de locaties waar lessen worden gegeven met dans en bewegen voor peuters. De motoriek wordt daarbij ontwikkeld, maar de fantasie is minstens zo belangrijk. Deze lessen worden georganiseerd in samenwerking met Triade.

GGD-rapport
Bekijk het GGD-rapport van KDV de Keet, de Langereis (Winkel)

Buitenschoolse opvang
De Keet, de Langereis heeft ook een buitenschoolse opvang (BSO). Informatie over de BSO vindt u op de pagina BSO de Keet, de Langereis.

Kinderdagverblijf De Keet (Winkel)

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
Email: info@skdh.nl

De oudercommissie is bereikbaar via contactpersoonoc@montergroep.nl. U kunt ook informeren bij een pedagogisch medewerker of de teamleider wie wij zijn en hoe u met ons in contact komt.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur