de Boefjesboet
  • overdekte speelplaats
  • naastgelegen bos en park
  • baby-/dreumesgroep (0-2 jaar)
  • peutergroep (2-4 jaar)

Adres

De Meet 5
1733 AZ  Nieuwe Niedorp
Telefoon: (0226) 23 31 23
E-mail: info@montergroep.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 – 18.00 uur

Kindcentrum
Naast brede school ‘De oude Boomgaard’ aan de Meet in Nieuwe Niedorp is ons kindcentrum gevestigd. Voor ouders met zowel een kind in de basisschoolleeftijd als een 0-4 jarige voor wie zij professionele opvang willen, is de locatie van het nieuwe kindcentrum aantrekkelijk.

In zo’n mooie landelijke omgeving besteden we veel aandacht aan buiten spelen, natuurbeleving en duurzaamheid. In de lente en de zomer staat de buitendeur open, zodat het kind zelf mag beslissen waar ze willen spelen. De groepsruimtes binnen worden ingericht met hoeken die passen bij de belevingswereld en inbreng van de kinderen. Zo sluiten we zo goed mogelijk aan bij wat er op dat moment speelt bij de kinderen in de groep. We gebruiken elementen uit de werkwijze van Emmi Pikler: zelf ontdekken en ontwikkelen.

Muziek, dans en bewegen in de kinderopvang
De Appelgaard, is één van de locaties waar we in samenwerking met Triade muziek- en danslessen organiseren. De motoriek wordt hierbij ontwikkeld, maar de fantasie is minstens zo belangrijk.

De groepsruimtes binnen en buiten bieden een fijne plek waar kinderen zich vanaf baby tot en met het einde van de basisschool thuis voelen.

GGD-rapport
GGD-rapport van Kinderdagverblijf De Keet, de Appelgaard

Buitenschoolse opvang
De Appelgaard heeft ook een buitenschoolse opvang (BSO) in hetzelfde pand als het kinderdagverblijf. Informatie over de BSO vindt u op de pagina BSO De Appelgaard.

 

Kinderdagverblijf De Keet De Appelgaard

De Meet 5
1733 AZ Nieuwe Niedorp
Telefoon: (0226) — — —
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van Kinderdagverblijf de Appelgaard, is bereikbaar via contactpersoonoc@montergroep.nl U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kunt komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie en publiceren de vergadernotulen op het whiteboard in de hal. Wilt u de notulen digitaal ontvangen? Meldt u zich dan aan via bovenstaand e-mailadres.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur