Kwaliteit

Monter Kinderopvang biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarbij zorg, veiligheid en een professionele pedagogische aanpak voorop staan.

Betrokken en de juiste kwalificaties

Wij hebben aandacht voor zowel kinderen als ouders en hun wensen. Onze medewerkers zijn betrokken, enthousiast en in het bezit van de juiste kwalificaties.

Daarnaast bieden wij kinderen een rijke speel- en leeromgeving, zowel binnen als buiten. Ook daarin komt onze pedagogische visie en professionaliteit tot uiting.

Vanzelfsprekend leven wij alle voorschriften na en werken wij met professionele medewerkers. Daarnaast heeft Monter Kinderopvang ook een pedagogisch beleidsplan en duidelijke procedures en afspraken vastgelegd.

KindWijzer

Monter Kinderopvang is aangesloten bij KINDwijzer, een landelijk netwerk van 11 toonaangevende kinderopvangorganisaties die samenwerken in een coöperatieve vereniging.

Door het delen en verder ontwikkelen van kennis en werkmethoden willen wij onze dienstverlening en de kwaliteit daarvan constant vernieuwen, ontwikkelen en optimaliseren. Kinderopvangorganisaties die lid zijn van KINDwijzer zoeken afstemming en samenwerking met onderwijs en andere kindgerichte organisaties met als doel te zorgen voor een complete en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Bij de organisaties samen werken ruim 10.000 pedagogisch geschoolde medewerkers; in totaal verzorgen zij in meer dan 1100 vestigingen en bij 2100 gastouders de opvang van bijna 110.000 kinderen. Op www.kindwijzer.nl vindt u meer informatie over dit samenwerkingsverband.