Logo De Keet, de Langereis
  • Landelijke ligging
  • volop buitenspeelruimte

Adres

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
E-mail: info@montergroep.nl

Openingstijden

Voorschoolse opvang
​Voor de voorschoolse opvang verwijzen wij u naar de voorschoolse opvang op de locatie Appelgaard. Met openingstijden: 07.00 – 08.30 uur

Naschoolse opvang
Ma t/m vrij van einde schooltijd tot 18.00 uur

BSO de Keet, de Langereis in Winkel is voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar tot 7 jaar. Wij hebben een nauwe samenwerking met BSO de Keet, De Appelgaard (Nieuwe Niedorp) en wanneer de kinderen 8 jaar worden, stromen zij door naar deze locatie.

BSO de Keet, de Langereis vangt kinderen op van de Sint Antonius school, De Mient, De Snip, OBS Dubbele Punt en Op Avontuur en halen en brengen kinderen zelf van en naar school met eigen bussen en chauffeurs.

Sociale ontwikkeling

De BSO (buitenschoolse opvang) is een geweldige plek voor de sociale ontwikkeling van kinderen. Ze leren op een natuurlijke wijze omgaan met elkaar in hun vrije tijd. Het is ‘leren’ zonder boek of opdracht.  De ‘leeromgeving ‘zijn alle andere kinderen in de groep. Ze oefenen met verschillende groepsrollen, verantwoordelijkheid nemen en het incasseren van verlies. De buitenschoolse opvang biedt hiervoor een uitstekende gelegenheid, juist omdat het om vrije tijd gaat.

Buitenruimte en creativiteit

BSO de Keet, de Langereis beschikt over een grote buitenruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. Het buitenleven staat centraal. Wij hebben een groepsruimte met openslaande deur naar de prachtige tuin. De BSO-binnen ruimte beschikt over verschillend speelmateriaal. Kinderen kunnen bouwen of spelen in de huishoek. Zich terug trekken op de bank met een boekje en er is er voldoende materiaal aanwezig voor de creatieve ontwikkeling.

Vakantieopvang en studiedagopvang

BSO de Keet in Winkel biedt naast de reguliere opvang ook vakantieopvang en studiedagopvang aan, bij een aanmelding van minimaal 3 kinderen. Voor het afnemen van vakantieopvang kunt u informatie opvragen bij de afdeling Planning & Planning, aangezien er verschillende pakketten worden aangeboden.

GGD rapport van BSO de Keet, de Langereis (Winkel)

Buitenschoolse opvang de Keet Winkel

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van de BSO’s van Monter Kinderopvang is bereikbaar via contactpersoonoc@montergroep.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kan komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de hal.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur