Opvangsoorten

Welke opvangsoort past het beste bij u en uw kind? Monter Kinderopvang heeft een divers aanbod van kinderdagverblijven, peuterspeel- en leergroepen, buitenschoolse opvang en gastouders. Hieronder lichten we de diverse opvangmogelijkheden toe.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Op een kinderdagverblijf kan uw kind de gehele dag komen. De opvangtijden verschillen per locatie. De meeste locaties zijn geopend tussen 07.00 – 18.30 uur. De kinderen spelen, slapen en eten samen met andere kinderen op de groep.

Op alle locaties wordt de ontwikkeling van de kinderen op speelse wijze gestimuleerd. De pedagogisch medewerkers ondernemen activiteiten met kinderen die aansluiten bij hun belevingswereld.
>> lees meer over kinderdagverblijven
>> overzicht van onze kinderdagverblijven
>> pakketkiezer kinderdagverblijf en peuterspeel- en leergroep

Peuterspeel- en leergroep (2-4 jaar)

Een peuterspeel- en leergroep is er speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar. De kinderen gaan een dagdeel naar de locatie. Een dagdeel duurt 4 uur en is inclusief lunch.

De kinderen doen samen met de pedagogisch medewerkers activiteiten die goed zijn voor hun ontwikkeling en spelen buiten.
>> lees meer over peuterspeel- en leergroepen
>> overzicht peuterspeel-en leergroepen
>> pakketkiezer kinderdagverblijf / peuterspeel- en leergroep

 

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Voor en na schooltijd kan uw kind op een buitenschoolse opvang samen spelen met andere kinderen of zich juist even terugtrekken. Net waar uw kind behoefte aan heeft.

De opvangtijden verschillen per locatie, en zijn afgestemd op de basisschool waarvan de kinderen worden opgevangen. Ook vóór school en in de vakanties worden de kinderen opgevangen op onze locaties. Elke buitenschoolse opvang is gekoppeld aan een of meerdere basisscholen.
>> lees meer over buitenschoolse opvang
>> overzicht van onze locaties voor buitenschoolse opvang
>> pakketkiezer buitenschoolse opvang (keuzehulp)

 

Gastouderopvang (0-13 jaar)

Een gastouder vangt kinderen op in huiselijke kring. Dit kan bij de gastouder thuis zijn, maar het is ook mogelijk om een gastouder bij u thuis de opvang te laten verzorgen. Onze gastouders zijn zorgzame mensen met de juiste diploma’s. Zij hebben oog voor wat het kind bezighoudt en stimuleren kinderen in hun ontwikkeling.

Gezellig naar de speeltuin of samen koekjes bakken. Een leuk spel spelen of meehelpen met stofzuigen, samen een broodje eten of misschien wel pannenkoeken… bijna alles kan bij de gastouder.

Meer informatie over onze gastouderopvang vindt u op de website van GOB NH.