Logo IKC Driemaster
  • Onderdeel van IKC Driemaster
  • Nabij Vonk en NS station
  • Uitdagende buitenspeelruimte met moestuin
  • Muzieklessen door vakdocenten
  • Beweeglessen
  • Baby-dreumes en een peutergroep
Kinderdagverblijf IKC Driemaster

Adres

Burg. Houwingsingel 2a
1781 XD Den Helder
Telefoon: (0223) 61 29 69
E-mail: info@montergroep.nl

Zie ook: www.ikcdriemaster.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur

Kinderopvang 0-4 jaar
De kinderdagverblijfgroepen zijn gevestigd in het gebouw dat grenst aan het IKC-plein. De groepen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00-18.00 uur. IKC Driemaster biedt tevens voorschoolse opvang en naschoolse opvang.

Kinderdagverblijf IKC Driemaster is kleinschalig en daarom een erg knus kinderdagverblijf. Er is een baby-dreumesgroep waar kinderen van 0-2 jaar opgevangen worden en een peutergroep, waar kinderen van 2-4 jaar opgevangen worden. Wij als pedagogisch medewerkers kennen alle kinderen van de locatie en kunnen daarom goed op de behoeftes van elk kind inspelen. De doorstroom van de babygroep naar de peutergroep verloopt daardoor soepel.

Het kinderdagverblijf  ligt centraal en is voor bijna iedereen goed bereikbaar. Denk hierbij aan het station, VONK, de basisschool etc. Ons kinderdagverblijf werkt nauw samen met basisschool IKC Driemaster. Hierdoor maken de oudste peuters al vroeg kennis met het basisonderwijs. Dit doen wij door wekelijks een bezoek te brengen aan de basisschool, door bijvoorbeeld een ochtend bij groep 1/2 te spelen of gebruik te maken van de gymzaal. De kinderen uit de bovenbouw komen af en toe bij ons langs om de kinderen bijvoorbeeld voor te lezen. Ook met thema’s werken wij samen met de basisschool.

 

Muziek voor peuters
Voor de peuters komt er twee maal per week een vakdocent van Hallo Muziek, muziek geven aan de kinderen. Aansluitend bij hun niveau wordt muziek, ritme, klank en taal aangeboden. Zowel de kinderen als de medewerkers beleven hier ontzettend veel plezier aan.

Bekijk het GGD Rapport Kinderdagverblijf IKC Driemaster

Kinderdagverblijf ’t Vonkje

Burg. Houwingsingel 2 a
1781 XD Den Helder
Telefoon: (0223) 61 29 69
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie

De oudercommissie van Kinderdagverblijf IKC Driemaster is bereikbaar via ocdriemaster@montergroep.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de unitleider vragen hoe u met ons in contact kunt komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie en publiceren de vergadernotulen in de oudercommissiemap.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur