de Boefjesboet
  • naast brede school De oude Boomgaard
  • grote buitenruimte
  • spelen en ravotten
  • BSO-groep 4 t/m 7 jaar
  • BSO-groep 8 t/m 12 jaar
  • BSO-groep 7 t/m 12 jaar
  • Atelier & chillruimte
  • Moestuin

Adres

De Meet 5
1733 AZ  Nieuwe Niedorp
Telefoon: (0226) 23 31 23
E-mail: info@montergroep.nl

Openingstijden

Voorschoolse opvang
07:00 – 08:30 uur

Buitenschoolse opvang

14:00 – 18:30 uur

Grote buitenruime en een binnentuin

Wij hebben een nauwe samenwerking met BSO de Keet, De Langereis (Winkel) Zo voegen wij met de studiedagen en sommige vakanties samen. Wanneer de kinderen 8 jaar zijn stromen de kinderen van BSO de Keet, De Langereis naar BSO de Appelgaard.

Buitenschoolse opvang de Appelgaard biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar en beschikt over een grote buitenruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. Het buitenleven staat centraal. De locatie beschikt over drie groepsruimtes op de eerste verdieping. De BSO ruimten beschikken over verschillend speelmateriaal afgestemd op de leeftijd. De BSO ligt naast de school en heeft een bosje waar kinderen vrij kunnen spelen en ravotten, hutten bouwen etc. Zo hebben wij ook een moestuin waar wij groente en fruit kweken en waar wij samen met de BSO en peutergroep in werken. Met de oudere kinderen wordt ook in een kleine groep een workshop in het atelier aangeboden, zoals figuurzagen, solderen, breien/naaien etc.

Basisscholen
BSO de Appelgaard vangt kinderen op van de Sint Antonius school, De Mient, De Snip en OBS Dubbele Punt en halen en brengen kinderen zelf van en naar school met eigen bussen en chauffeurs.

Vakantieopvang en studiedagopvang
BSO de Appelgaard, biedt naast de reguliere opvang ook, vakantieopvang en studiedagopvang aan, bij een aanmelding van minimaal 3 kinderen. Voor het afnemen van vakantieopvang kunt u informatie opvragen bij de afdeling Planning & Planning, aangezien er verschillende pakketten worden aangeboden.

GGD-rapport
GGD-rapport van Buitenschoolse opvang De Keet, de Appelgaard

Kinderdagverblijf en peuterspeel- en leergroep
De Appelgaard heeft ook een kinderdagverblijf (KDV) en een peuterspeel-leergroep (PSL) in hetzelfde pand als de BSO. Informatie over het KDV vindt u op de pagina KDV de Appelgaard.

 

 

Buitenschoolse opvang De Keet De Appelgaard

De Meet 5
1733 AZ Nieuwe Niedorp
Telefoon: (0226) — — —
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van de BSO’s van Monter Kinderopvang is bereikbaar via contactpersoonoc@montergroep.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kan komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de hal.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur