Werken bij Monter Kinderopvang

Werken bij Monter Kinderopvang

Bij Monter Kinderopvang zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeel- en leergroepen, Gastouderbureau Kop van Noord-Holland en Monter Kinderopvang Bestuur en Ondersteuning. Openstaande functies vind je in het vacatureoverzicht.

Goede arbeidsvoorwaarden en scholing

Er zijn diverse functies en mogelijkheden om te werken bij Monter Kinderopvang. Zo kun je bijvoorbeeld werken op basis van een oproepcontract, maar ook op basis van een gemiddeld aantal uren per week. In de vacatureteksten staat doorgaans aangegeven waar we naar op zoek zijn en wat de mogelijkheden zijn qua arbeidsduur. Naast je salaris kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Kinderopvang en de mogelijkheid om gebruik te maken van Fiscfree.

Monter Kinderopvang biedt een uitgebreid scholingsprogramma aan en wij denken mee met medewerkers die de behoefte hebben om zich verder te ontwikkelen. De kinderopvangbranche is continu in beweging. Dit levert ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van pedagogiek, waardoor er nieuwe uitdagingen ontstaan.

Daarnaast is Monter Kinderopvang zelf ook continu in ontwikkeling. Wij zijn voortdurend op zoek naar diverse mogelijkheden om een goede werkgever voor onze medewerkers te zijn en blijven. Zo beschikken we over een online roosterprogramma dat via een app 24/7 te raadplegen is. We hebben onze eigen KiekeBOO app, een app voor medewerkers vol nieuws en informatie, een social wall en linken naar diverse applicaties. Kortom, wij zijn en blijven continu in beweging.

Wat zeggen onze medewerkers?

Ben je benieuwd naar hoe onze medewerkers hun dagelijks werk ervaren? Waar ze voldoening uit halen, waar ze ronduit blij van worden in hun werk en waarom zij werken bij Monter Kinderopvang? Lees het verhaal van een aantal van hen over hun loopbaan en ervaringen.

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Stuur dan een uitgebreide motivatiebrief met je CV naar: Postbus 6022, 1780 KA te Den Helder t.a.v. Afdeling HRM, of per e-mail naar sollicitaties@montergroep.nl Je kunt ook het online sollicitatieformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij je op terug.

Monter Kinderopvang is een erkend leerbedrijf.