Logo De Sterrenwachters
  • In basisschool De Windwijzer
  • voor peuters
  • grote buitenruimte
  • lunch inclusief

Adres

Pasteurstraat 4a
1782 JD Den Helder
0223 – 619 471
E-mail: info@montergroep.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 14.00 uur
Middagopvang (tot 17.00 of 18.00) mogelijk bij KDV Wiele Wiele Stap

Ontdektuin
3+ groep de Sterrenwachters is gevestigd in de brede school aan de Pasteurstraat in een lokaal van Basisschool ‘De Windwijzer’. Samen met meerdere partijen maken wij gebruik van een natuurlijke ontdektuin. Tevens spelen de kinderen regelmatig in de gezamenlijke speelruimte op de gang.

Afwisselende activiteiten
Samen met de instroomgroep van basisschool ‘de Windwijzer’ worden er afwisselende activiteiten aangeboden, die worden gekoppeld aan thema’s afgestemd met de andere onderbouw groepen. Gezamenlijk met de medewerkers van ‘de Windwijzer’ werkt de pedagogisch medewerker aan het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen vanaf 2 jaar en 10 mnd tot max. 4 jaar. Op deze manier vindt er een natuurlijke doorstroming plaats. Op de locatie ontdekken kinderen spelenderwijs zichzelf en de wereld om zich heen én breiden zij de woordenschat uit bij hun belevenissen.

Zindelijke peuters vanaf 2 jaar en 10 maanden zijn van harte welkom. Aansluitend opvang na 14.00 uur nodig? Dit is eventueel mogelijk bij kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap dat in hetzelfde pand is gevestigd.

Bekijk het GGD Rapport De Sterrenwachters (3+ groep de Sterrenwachters valt onder KDV Wiele Wiele Stap)

3+ groep de Sterrenwachters

Pasteurstraat 4a
1782 JD Den Helder

Oudercommissie
Ouders van de Sterrenwachters kunnen zich richten tot de oudercommissie (OC) van 3 plus groep de Sterrenwachters, kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap en BSO de Poolster.
Deze OC heeft 5 à 6 keer per jaar overleg met de teamleider. De oudercommissie van wijk 3 is bereikbaar via oc.wijk3@montergroep.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kunt komen. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de groepsruimte. Bent u ouder van een kind bij de Sterrenwachters en wilt u graag lid worden van de OC? Meld u dan aan via bovengenoemd mailadres of geef het aan bij een van de pedagogisch medewerkers of de teamleider. U bent van harte welkom.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur