SKDH 26 november op bedrijvenmarkt Experience Store

nov 21, 2022 | Nieuws

Op zaterdag 26 november a.s. vind je ons op de bedrijvenmarkt in de Experience Store in Den Helder (Spoorstraat 2). De bedrijvenmarkt is van 13:00 tot 16:00 uur. Teamleider Lonneke en VE-coach Linda vertellen je daar graag meer over werken bij SKDH.

Kom 26 november kennismaken!

Heb jij een warm hart voor kinderen? Wil jij graag werken in de kinderopvang? Dan maken we graag kennis met je! We hebben meerdere vacatures voor pedagogisch medewerkers . We zoeken zowel flexibele krachten voor onze flexpool als vaste medewerkers voor specifieke locaties. Woon je buiten de regio Noord-Holland? Dan hebben we een baan én een huis voor je. Ook zijn we op zoek naar BSO-chauffeurs die de kinderen van de voorschoolse opvang naar school brengen, en van school naar de naschoolse opvang. Daarnaast hebben we een vacature voor een medewerker kwaliteit & beleid.

Werving voor BBL-opleiding begint voorjaar 2023

In april/mei 2023 starten we de werving & selectie van deelnemers aan een volgende interne BBL-opleiding. Op dit moment is nog niet bekend of dit een BBL-3 of een BBL-4 opleiding wordt. Check regelmatig onze vacaturepagina en/of volg ons op Facebook en Instagram. Dan ben je direct op de hoogte!

Vragen?

Heb je vragen over onze vacatures of over werken & leren bij SKDH? Neem dan contact op met onze afdeling HRM. Mail je vragen naar hrm@skdh.nl of bel 0223 614 202.

Informatie over de bedrijvenmarkt in de Experience Store Den Helder vind je ook via de citymarketing krant.

Overige berichten: