Activiteiten BSO’s in de voorjaarsvakantie

feb 23, 2023 | Nieuws

Komende week van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart is het voorjaarsvakantie in onze regio. De kinderen zijn dan vrij van school, maar er worden veel leuke activiteiten georganiseerd op onze BSO’s. Ze hoeven dus zeker niet stil te zitten! 

Wat gaan de BSO’s zoal doen? Hieronder een aantal uitgelicht;

  • BSO de Golfbrekers:

Het thema voor de voorjaarsvakantie is Regenboog. De medewerkers gaan deze hele week samen met de kinderen onderzoeken en ontdekken wat er allemaal met dit thema te maken heeft. Op maandag 27 februari 2023 word er een binnen sport activiteit georganiseerd, neem op deze dag binnen gymschoenen en een sportbroek mee.

  • BSO de Vliegende Vissen en ’t Tuselant:

De kinderen gaan hier aan de slag met het thema Muziek. Knutselen, spelletjes, recepten uitvoeren, instrumenten bespelen, alles komt op een creatieve manier aan bod tijdens dit thema. Pak je muzieksleutel en open de muzikale poorten naar de muziekfabriek; een plek waar alle instrumenten tot leven komen!

  • BSO de Schatkist, de Kluft en Haven48

In de voorjaarsvakantie gaan de kinderen lekker veel sporten en bewegen. Elke dag worden er weer leuke activiteiten aangeboden. Bordspel knutselen, een penalty schietspel, een eigen dans bedenken, een sportschool parcours, ballon trap tikkertje, knotshockey en nog veel meer. De kinderen van 4 t/m 7 jaar gaan op een dag naar de Helderse Vallei voor een leuke activiteit. Ook gaan de kinderen vanaf 8 jaar een dag naar de Meent in Alkmaar om daar te schaatsen.

  • BSO Koraaleiland

Ook hier is het thema Regenboog – Rollercoaster. Ontdek alle kleuren van de regenboog, doe mee met een gekke dans over kleuren en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. Er word onder andere verwend met heerlijke regenboog-wraps en een gezonde regenboog salade! Het beloof een groot knutsel- en kookfestijn te worden en een reis boordevol kleuren, geuren en smaken. Wij kijken uit naar weer een gezellige vakantie met zijn allen.

Ook op veel van onze andere locaties worden er volop activiteiten gedaan.

Vriendelijk verzoek om graag uw kind(eren) voor 9.00 te brengen i.v.m. het programma.

Als uw kind (deels) niet komt in de voorjaarsvakantie, zou u hem/haar dan via de ouderapp af kunnen melden. Zo bouwt u ruiltegoed op en kunnen wij hier rekening mee houden in onze planning.

We kijken er naar uit. Hopelijk tot dan!

Overige berichten: